Rijbewijskeuring Heemstede

Een rijbewijskeuring is een in Nederland vereiste medische keuring voor verlenging van het rijbewijs

Rijbewijskeuringen in Heemstede

Bent u 75 geworden en op zoek naar een rijbewijskeuring voor het verlengen van uw rijbewijs in Heemstede net als bij Plein 1? Dan bent u bij ons, op steenworp afstand van Heemstede, in Cruquius aan het juiste adres voor deze rijbewijskeuring.

Rijbewijskeuringen bij Plein 1 in Heemstede

Net zoals Bij Plein 1 in Heemstede kunt u bij ons terecht voor rijbewijs keuringen. Wij hebben meerdere mensen geholpen die zijn doorverwezen door Plein 1.

WIJ Heemstede - Bent u lid van WIJ Heemstede?

Wij hebben meerdere rijbewijskeuringen verricht voor deelnemers en leden van WIJ Heemstede. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze locatie in Cruquius te komen dan kan ik de keuring ook bij uw thuis verrichten.

Wat gebeurt er tijdens een Rijbewijskeuring

Tijdens de rijbewijskeuring bij ons in Cruquius neemt de arts vragen met u door betreffende uw lichamelijke en geestelijk toestand net als bij de rijbewijskeuring van Plein 1 in Heemstede. Daarnaast wordt:

  • bloeddruk gemeten
  • gezichtsscherpte beoordeeld
  • urine gecontroleerd op glucose (Diabetes Mellitus)
  • Medicatiegebruik doorgenomen

Alle formulieren voor de rijbewijskeuring worden digitaal verzonden via Zorgdomein. Wilt u dit toch liever ook op papier; dan kan de rijbewijskeuring worden ingevuld op de formulieren die het CBR u toestuurt.

Kunt u niet naar ons kantoor in Cruquius komen voor uw rijbewijskeuring? Dan kan ik de rijbewijskeuring bij u thuis uitvoeren. Neem hiervoor altijd telefonisch contact met ons op.