Over

Een rijbewijskeuring is een in Nederland vereiste medische keuring voor verlenging van het rijbewijs

Christine Rink - Arts

Rijbewijskeuringen in Hoofddorp en omstreken

Na ​een aantal jaar te hebben gewerkt als keuringsarts op verschillende locaties in Nederland bij o.a. MediPrevent te Haarlem, heb ik mij op dit moment gevestigd met mijn praktijk in hoofddorp als zelfstandig rijbewijskeuring arts. De praktijk is te vinden bij Cruquius Plaza, Cruquius Plaza is gemakkelijk te bereiken vanaf de grote wegen als A9, A5, A4 en A10.

Vanaf Haarlem (8 km), Heemstede (1 km), Hoofddorp (5 km), Amstelveen (25 km), Schiphol (12 km) en Amsterdam (20 km).

Veel mensen zijn weer veilig en gezond in het verkeer

Super fijn geholpen bij rijbewijskeuringencbr.nl

Via mijn huisarts terechtgekomen bij rijbewijskeuring-arts.nl, geen 75+ maar ik had wel een medische keuring nodig. Super geholpen en erg goed bereikbaar vanaf Hoofddorp.
Gerrit de Jager
Via google vond ik https://www.rijbewijskeuringencbr.nl/ en zag dat ze ook thuis kunnen keuren. Art Christine Rink kon de volgende week nog langskomen bij mij in Amsterdam voor de rijbewijskeuring. Bedankt!
Zasha Swan
Via mijn huisarts terechtgekomen bij rijbewijskeuring-arts.nl, goed en snel geholpen. Tevens is de locatie perfect bereikbaar
Frank Jaspers
Mijn huisarts in Heemstede heeft mij doorverwezen naar rijbewijskeuringencbr.nl, ik ben goed en snel geholpen. Locatie in cruquius is perfect bereikbaar.
Jack Breed